Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject rechten klassikaal

HBO orientatietraject Rechten Klassikaal

	HBO-orientatietraject Rechten Klassikaal

 

"Kennismaken met de opleiding HBO Rechten van het NTI? Nu klassikaal! Wil jij extra intensieve begeleiding krijgen gedurende je studie? Dan past dit klassikale HBO Orientatietraject uitstekend bij jou! Schrijf je snel in."

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Rechten Klassikaal

categorie: Recht en Juridisch

"Laat jij graag je hersens kraken en ligt je interesse op het juridische vlak? Bekijk dan snel het HBO Oriëntatietraject Rechten Klassikaal. In kleine groepen van maximaal 25 studenten ga je aan de slag met een gedeelte van de HBO-opleiding Rechten. Een ervaren docent begeleidt je gedurende de opleiding. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Inleiding Recht, Strafrecht, Burgerlijk procesrecht en Schriftelijke communicatie voor juristen. Start vandaag nog en ontdek wat dit traject nog meer te bieden heeft!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Rechten Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Rechten Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.