Thuis Opleidingen

Menu
human resource management

Human Resource Management

	Human Resource Management

 

Ben je geïnteresseerd in personeelszaken? Of werk je op een personeelsafdeling? Dan biedt de training Human Resource Management uitkomst voor je!

 

Opleiding Informatie: Human Resource Management

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Elke medewerker binnen een organisatie heeft zijn eigen kwaliteiten. Het is aan jou om deze kwaliteiten te ontdekken en de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Als HR-manager ga je op zoek naar de balans tussen mens, organisatie en arbeid. Je leert jouw personeel begrijpen en hen de juiste richten op sturen. Wanneer je de training Human Resource Management succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Human Resource Management van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 4 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Human Resource Management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.