Thuis Opleidingen

Menu
hbo module rationele effectiviteitstraining a ret

HBO module Rationele Effectiviteitstraining –RET

	HBO-module Rationele Effectiviteitstraining - –RET

 

Heb jij een karaktereigenschap of een ongewenste emotie die je graag wilt veranderen? Dat kan met de HBO-module Rationele Effectiviteitstraining.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Rationele Effectiviteitstraining - –RET

categorie: Psychologie

"Ongewenst gedrag en emoties bij jezelf kunnen ertoe leiden dat je situaties als problematisch ervaart terwijl ze dit niet zijn, wat je veel energie kost en irritatie oplevert. Door je benadering te veranderen, kun je op een effectieve manier naar de situatie leren kijken. Schrijf je daarom nu in voor de HBO-module Rationele Effectiviteitstraining - RET van Hogeschool NTI als je negatieve gedragingen wilt ombuigen naar een positieve instelling! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Rationele Effectiviteitstraining - –RET van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO Management
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Rationele Effectiviteitstraining - –RET

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.