Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg

	Basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg

 

Wil je weten of je later als persoonlijk begeleider aan de slag wilt en hierbij met gehandicapten wilt leren werken? Start dan snel deze MBO-basisopleiding.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg begeleidt je individuele cliënten of groepen cliënten die een complexe of meervoudige beperking hebben. Bij de begeleiding is het belangrijk dat de cliënt centraal staat en dat je motiveert, stuurt en ondersteunt, zodat jouw cliënten leren om zelfstandig in de samenleving te staan. Spreekt dit belangrijke en waardevolle werk je aan? Schrijf je dan nu in voor de basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg van het NTI MBO-College! je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Geen stage
  • Doorstroommogelijkheden
  • Officiële vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.