Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma strategisch marktmanagement

Kort HBO programma Strategisch marktmanagement

	Kort HBO-programma Strategisch marktmanagement

 

"Kort HBO-programma Strategisch marktmanagement Volg het korte HBO-programma Strategisch marktmanagement en stroom door naar de HBO-opleiding Communicatie van NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Strategisch marktmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

"De kunst van corporate communicatie is om de verschillende vormen van communicatie met allemaal hun eigen karakter en doel zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken. In het korte HBO-programma Strategisch marktmanagement van Hogeschool NTI leer je hoe je communicatie strategisch inzet om een merk te positioneren en zo het imago ervan te versterken. Schrijf je nu in voor deze korte opleiding en leer de belangrijkste aspecten van identiteit en imago, merkenmanagement, dienstenmarketing en strategisch beleid! Je behaalt een erkend certificaat en kunt met behoud van studiepunten doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Strategisch marktmanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 24 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Strategisch marktmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.