Thuis Opleidingen

Menu
individu en samenleving

Individu en samenleving

	Individu en samenleving

 

Leer meer over maatschappelijke vraagstukken, sociale zekerheid en onze parlementaire democratie in de cursus Individu en samenleving van het NTI!

 

Opleiding Informatie: Individu en samenleving

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wat vind jij eigenlijk van euthanasie of abortus? We reageren vaak heel emotioneel als het hierover gaat. Zo belangrijk vinden we het. In de cursus Individu en samenleving ga je dieper in op dit soort maatschappelijke vraagstukken. Je leert begrijpen welke verschillende ideeën hierover zijn en wat daarachter steekt. Op die manier snap je waarom sommige mensen andere ideeën hebben dan jij. En als je elkaar begrijpt, weet je ook beter hoe je met elkaar moet omgaan. Schrijf je daarom nu in voor deze interessante cursus!Daarom kies je voor Individu en samenleving van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Individu en samenleving

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.