Thuis Opleidingen

Menu
workshop hotstone massage

Workshop Hotstone massage

	Workshop Hotstone massage

 

Iedereen die een Hotstone massage heeft gehad is overtuigd van de werking van basaltstenen. Leer zelf Hotstone massages geven tijdens deze workshop!

 

Opleiding Informatie: Workshop Hotstone massage

categorie: Welzijn

"Hotstone (body)massage ontspant, ontstrest, herstelt, geeft energie en kan pijnklachten verminderen. In de Workshop Hotstone massage van het NTI leer je wat een Hotstone massage is en wat er tijdens een Hotstone massage met het lichaam gebeurt. Ook ontvang en geef je een totale Hotstone (body)massage. Deze workshop is uitermate geschikt voor professionals zoals pedicures, voetverzorgenden, voetreflextherapeuten, wellnessmasseurs en schoonheidsspecialisten, die de vaardigheden direct in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen. Meld je daarom nu aan voor deze workshop!Daarom kies je voor Workshop Hotstone massage van het NTI:

  • Certificaat bij afronding
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Certificaat in 1 dag

"

 

Studiegids aanvragen: Workshop Hotstone massage

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.