Thuis Opleidingen

Menu
hbo module juridische vaardigheden

HBO module Juridische vaardigheden

	HBO-module Juridische vaardigheden

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Juridische vaardigheden de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Juridische vaardigheden

categorie: Recht en Juridisch

"Een goede basiskennis van het Nederlands recht wordt zowel zakelijk als prive steeds belangrijker, bijvoorbeeld bij het opstellen van contracten of in het geval van juridische conflicten. Wil jij deze zaken in de praktijk kunnen aanpakken? Start dan nu met de HBO-module Juridische vaardigheden van Hogeschool NTI en leer in korte tijd hoe je wettenbundels, vonnissen en arresten leest en interpreteert. Ook weet je hoe je contracten moet lezen en opstellen. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Juridische vaardigheden van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Juridische vaardigheden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.