Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toeristisch management

Kort HBO-programma Toeristisch management

	Kort HBO-programma Toeristisch management

 

"Het korte HBO-programma Toeristisch management volg je bij het NTI Maak vandaag nog een verdiepingsslag in je huidige functie en volg het korte HBO-programma Toeristisch management! Schrijf je direct in."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toeristisch management

categorie: Toerisme en Cultuur

"Het korte HBO-programma Toeristisch management van het NTI leidt je op tot een gedegen toeristisch manager. Zo leer je alles over het managen en coördineren van evenementen. Je gaat dieper in op binnen- en buitenlandse vrijetijdsbestedingen en informatievoorziening. Ook talen komen aan bod want een goede talenkennis is binnen de toeristische sector immers onmisbaar. Maak vandaag nog een verdiepingsslag in je huidige functie en volg het korte HBO-programma Toeristisch management!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toeristisch management van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toeristisch management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.