Thuis Opleidingen

Menu
hbo module europees recht

HBO module Europees Recht

	HBO-module Europees Recht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Europees Recht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Europees Recht

categorie: Recht en Juridisch

"Op veel vlakken is het Nederlands recht ondergeschikt aan het Europees recht, waardoor het voor ondernemers en bestuurders belangrijk is om ook op de hoogte te zijn van de Europese regels. Wil je daarom meer weten van het Europees recht, de verhouding met het Nederlands recht en hoe besluitvorming binnen de EU tot stand komt? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Europees Recht van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Europees Recht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Europees Recht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.