Thuis Opleidingen

Menu
schilderen met olieverf en acryl

Schilderen met olieverf en acryl

	Schilderen met olieverf en acryl

 

Ben je op zoek naar een leuke hobby? Start dan met de NTI-cursus Olieverfschilderen! Je leert stap voor stap een olieverfschilderij opbouwen en maken.

 

Opleiding Informatie: Schilderen met olieverf en acryl

categorie: Creatief

"Denk je dat je misschien wel de nieuwe Van Gogh kunt worden, maar heb je nooit de kans gepakt om eindelijk te beginnen met schilderen? Of zoek je een creatieve manier van ontspannen, die ook nog eens zorgt voor een leuk en tastbaar eindresultaat? Start met de veelzijdige cursus Schilderen met olieverf en acryl van het NTI! Je leert stap voor stap je eigen schilderij maken met olieverf of acryl en je leert diverse technieken. Bovendien krijg je er gratis werkmateriaal bij, zodat je direct kunt starten met schilderen. Bovendien is het lesmateriaal geschreven door vakkundige artiesten.Daarom kies je voor Schilderen met olieverf en acryl van het NTI:

  • Gratis werkmateriaal
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 12 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Schilderen met olieverf en acryl

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.