Thuis Opleidingen

Menu
engels voor gevorderden

Engels voor gevorderden

	Engels voor gevorderden

 

Wil je je kennis van de Engelse taal verder uitbreiden? Nergens kan dat beter dan met de taalcursus Engels voor gevorderden van het NTI. Flexibel en snel!

 

Opleiding Informatie: Engels voor gevorderden

categorie: Talen

"Beheers je de Engelse taal mondeling en schriftelijk al redelijk en wil je je kennis opfrissen en uitbreiden? Met de NTI-cursus Engels voor gevorderden beheers je na afloop de Engelse taal op een zeer hoog niveau. Zowel in gesprekken als op papier. Je kunt je moeiteloos verstaanbaar maken in privesituaties en in een zakelijke omgeving. Na de laatste les kun je met recht beweren dat je de taal volledig beheerst. Schrijf je dus snel in voor de opleiding Engels voor gevorderden!Daarom kies je voor Engels voor gevorderden van het NTI:

  • Binnen 8 maanden onder de knie!
  • Ruim 25.000 cursisten gingen je voor

"

 

Studiegids aanvragen: Engels voor gevorderden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.