Thuis Opleidingen

Menu
werknemersverzekeringen

Werknemersverzekeringen

	Werknemersverzekeringen

 

Wil jij mensen helpen bij de aanvraag van een werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering? Schrijf je dan nu in voor deze korte cursus!

 

Opleiding Informatie: Werknemersverzekeringen

categorie: Recht en Juridisch

"Het zal je maar gebeuren, dat je werkloos wordt. Of erger nog, dat je arbeidsongeschikt raakt. Gelukkig hebben we in Nederland werknemersverzekeringen. Deze verzekeringen zorgen ervoor dat je een uitkering krijgt als je onvrijwillig werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt. Bijvoorbeeld een WW-uitkering of bijstand. Wil jij mensen helpen bij de aanvraag van een werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering? Schrijf je dan nu in voor de cursus Werknemersverzekeringen van het NTI! Geen droge stof, je leert alles meteen toepassen in de praktijk.Daarom kies je voor Werknemersverzekeringen van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Werknemersverzekeringen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.