Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding doktersassistente

Basisopleiding Doktersassistente

	Basisopleiding Doktersassistente

 

Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistent competentiegericht onderwijs (CGO) haal je al binnen 9 maanden bij NTI MBO-College!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Doktersassistente

categorie: Gezondheid

"Ben je zorgzaam en hulpvaardig van nature en wil je er achter komen of het assisteren van een dokter iets voor je is? Start met de Basisopleiding Doktersassistent van het NTI! Tijdens deze MBO-opleiding krijg je een inleiding tot het voorlichten van patiënten, maar je leert ook over de anatomie van de mens. Bovendien ontvang je gratis studiemateriaal en een praktijkdag. Je hoeft geen stage te lopen en hebt deze basisopleiding al in 9 maanden afgerond. Na de opleiding kun je doorstromen naar de volledige opleiding MBO Doktersassistent en heb je een stevige kennis van het beroep.Daarom kies je voor Basisopleiding Doktersassistente van het NTI:Inclusief gratis:

  • Studiemateriaal t.w.v. € 50,-
  • Praktijkdag
"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Doktersassistente

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.