Thuis Opleidingen

Menu
doorstroomopleiding weddingplanner

Doorstroomopleiding Weddingplanner

	Doorstroomopleiding Weddingplanner

 

Heb je gevoel voor stijl, ben je initiatiefrijk, nauwgezet en creatief dan past deze opleiding perfect bij jou! Studeer deze opleiding flexibel bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Doorstroomopleiding Weddingplanner

categorie: Management

"Heb je de opleiding Weddingplanner van het NTI succesvol afgerond en wil je nu professioneel weddingplanner worden? Start dan met de doorstroomopleiding Weddingplanner, waarbij je van je hobby je beroep maakt! Je leert naast de organisatievaardigheden tevens zelfstandig ondernemen, communiceren en onderhandelen. Tevens loop je een stagebruiloft, waarbij je in de praktijk leert welke obstakels je tegenkomt en of het wat voor je is om zelfstandig bruiloften te organiseren. Aan het eind van de opleiding kun je je professioneel weddingplanner noemen!Daarom kies je voor Doorstroomopleiding Weddingplanner van het NTI:Incl. gratis:

  • 4 gratis seminars
  • examenkosten
"

 

Studiegids aanvragen: Doorstroomopleiding Weddingplanner

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.