Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus wft basisdeskundigheid

Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid

	Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid

 

Wil jij het juiste financiele advies geven aan verzekeringsmaatschappijen en hypothecaire adviesbureaus? Kies dan voor deze spoedcursus van het NTI!

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid

categorie: Financien en Makelaardij

"In veel bedrijven wil men graag financieel advies. Hierbij kun je denken aan verzekeringsmaatschappijen of hypothecaire adviesbureaus. Wil je de persoon zijn die bedrijven dit advies geeft? Dan is de Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid echt iets voor jou! Tijdens de cursus ga je aan de slag met Verzekeringen, de Wet op het financieel toezicht, de markt waarin je zult werken en eveneens ga je aan de slag met een algemene inleiding over de economie in Nederland.Daarom kies je voor Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid van het NTI:

  • e-learning
  • lesmateriaal
"

 

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Wft Basisdeskundigheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.