Thuis Opleidingen

Menu
engels voor beginners

Engels voor beginners

	Engels voor beginners

 

De wereldtaal Engels leer je op je eigen manier en binnen 8 maanden met de praktijkgerichte NTI-cursus Engels voor beginners. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: Engels voor beginners

categorie: Talen

"Ruim 30.000 cursisten gingen je al voor en volgden de cursus Engels voor beginners van het NTI! Start daarom nu en leer snel de taal van de internationale politiek, de internationale handel en de belangrijkste vakliteratuur op vrijwel elk gebied. Je docent controleert schriftelijk en gesproken huiswerk, zodat je woorden, het vormen van zinnen en de grammatica leert in zowel woord als geschrift. Binnen 12 maanden heb je kwalificatie B1 van het Europees Referentiekader voor de Talen, wat betekent dat je op voldoende niveau leest, schrijft en spreekt voor de meeste banen en opleidingen.Daarom kies je voor Engels voor beginners van het NTI:

  • Binnen 8 maanden onder de knie!
  • Ruim 30.000 cursisten gingen u voor
  • Inclusief 15 cd's

"

 

Studiegids aanvragen: Engels voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.