Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie klassikaal jeugd en ontwikkelingspsychologie

HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

	HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

De inhoudelijk best beoordeelde opleiding HBO Jeugd- en ontwikkelingspsychologie, volg je nu met intensieve begeleiding in kleine groepen. Schrijf je in!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

categorie: Psychologie

"Heb jij interesse in jongeren en psychologie? Combineer je interesses en volg de HBO-opleiding Jeugd- en ontwikkelingspsychologie Klassikaal. Je leert jongeren te begeleiding bij het oplossen van hun problemen. Na afloop mag je je Bachelor of Applied Psychology noemen! Je volgt deze opleiding klassikaal en je profiteert zo van intensieve begeleiding in kleine groepen. Bovendien ontvang je ook nog eens gratis vakliteratuur t.w.v. € 1000,- en 3 jaar gratis studieverlenging!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.