Thuis Opleidingen

Menu
hbo module journalistiek

HBO module Journalistiek

	HBO-module Journalistiek

 

"Uitgebreide vakkennis opdoen met de NTI HBO-module Journalistiek Wanneer vraagt een gebeurtenis om een kort verslag, interview of een nieuwsverhaal? Deze specifieke vakkennis doe je op met de HBO-module Journalistiek!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Journalistiek

categorie: Marketing en Communicatie

"Weet jij wanneer een gebeurtenis vraagt om een kort verslag, een interview of een nieuwsverhaal? Het vakgebied van journalistiek is heel breed en een journalist dient te beschikken over specifieke kennis en vaardigheden. Deze losse module van de opleiding HBO Communicatie biedt je een goede basis om uitgebreide ervaring op te doen! Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO-module Journalistiek van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Communicatie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Journalistiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.