Thuis Opleidingen

Menu
hbo module projectmanagement

HBO module Projectmanagement

	HBO-module Projectmanagement

 

Wil je weten hoe je projecten perfect kunt voorbereiden en uit kunt voeren? Start dan met de HBO-module Projectmanagement van Hogeschool NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Projectmanagement

categorie: Management

"Mis je in je werk kennis over projectmatig werken? In de HBO-module Projectmanagement van Hogeschool NTI leer je naast de theorie achter projectmanagement ook hoe je een project succesvol voorbereidt, uitvoert en afrondt. Daarbij leer je hoe je een planning en plan van aanpak opstelt, een goed team vormt en wat de verschillende rollen van de teamleden zijn. Interessant? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding! Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Projectmanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Commerciële Economie 
  • Bestseller boek van Roel Grit als literatuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Projectmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.