Thuis Opleidingen

Menu
hbo module mediation

HBO module Mediation

	HBO-module Mediation

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Mediation de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Mediation

categorie: Management

"Mediation speelt een steeds grotere rol bij het beslechten van geschillen, die ook steeds vaker buiten de rechtszaal worden opgelost. Wil je mediationtechnieken in de praktijk kunnen toepassen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Mediation van Hogeschool NTI! Je oefent verschillende vaardigheden en technieken en leert de situaties herkennen die in aanmerking komen voor mediation. Tijdens de gratis training word je geconfronteerd met verschillende cases waarin je de mediationvaardigheden direct leert toepassen. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Mediation van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Personeelsmanagement 
  • Inclusief vakliteratuur en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Mediation

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.