Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding recht spd bedrijfsadministratie

HBO module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie)

	HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie)

 

Volg nu de losse module Inleiding Recht van de HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie van het NTI. Bij succesvolle afronding heb je 5 studiepunten!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie)

categorie: Administratie en Economie

"Een gedegen basiskennis van de juridische regels is voor de meeste financiële functies ronduit noodzakelijk. Wil jij je ontwikkelen als financieel professional? Start dan nu met de HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding krijg je een grondige inleiding in de belangrijkste aspecten van het recht en leer je hier kritisch op te reflecteren. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Verdieping in een specifiek vakgebied
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.