Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma verkoop en relatiebeheer

Kort HBO programma Verkoop en relatiebeheer

	Kort HBO-programma Verkoop en relatiebeheer

 

"Kort HBO-programma Verkoop en relatiebeheer volg je bij het NTI Wil je meer weten over het winnen van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten? Ontwikkel je als specialist met dit korte HBO-programma!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Verkoop en relatiebeheer

categorie: Marketing en Communicatie

"Heb je een commerciële functie of wil je meer kennis opdoen van een goed en gedegen relatiebeheer? Dan kies je voor het korte HBO-programma Verkoop en relatiebeheer van Hogeschool NTI. Je leert in korte tijd hoe je nieuwe klanten aantrekt maar ook hoe je bestaande klanten behoudt. Het korte HBO-programma Verkoop en relatiebeheer bestaat uit drie modules: Inleiding sales, Klantmanagement en sales en Inleiding Customer Relationship Management (CRM). Je rondt dit korte HBO-programma binnen een half jaar af door een praktijkgerichte beroepsopdracht te maken. Is dit programma echt iets voor jou? Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Verkoop en relatiebeheer van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Verkoop en relatiebeheer

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.