Thuis Opleidingen

Menu
mbo apothekersassistent

MBO Apothekersassistent

	MBO Apothekersassistent

 

Ga een mooie carrière in het apothekersvak tegemoet met de MBO-opleiding Apothekersassistent van het NTI. Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen!

 

Opleiding Informatie: MBO Apothekersassistent

categorie: Gezondheid

"Als apothekersassistent ben je de rechterhand van de apotheker, bereid je medicijnen voor en geef je voorlichting over de werking van geneesmiddelen en eventuele bijwerkingen. Je kunt op verschillende plaatsen aan de slag, denk aan een ziekenhuis, buurtapotheek of bij een farmaceutisch bedrijf. Met het MBO-diploma Apothekersassistent van het NTI MBO-College heb je uitzicht op een verantwoordelijke, afwisselende en interessante baan. Iets voor jou? Start dan vandaag nog met deze MBO-opleiding!Daarom kies je voor MBO Apothekersassistent van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 10 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Apothekersassistent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.