Thuis Opleidingen

Menu
nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden

Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden

	Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden

 

Leer Nederlands verstaan, spreken en op een redelijk niveau lezen en schrijven met de NTI-cursus Nederlands voor anderstaligen.

 

Opleiding Informatie: Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden

categorie: Talen

"Wil je de Nederlandse taal beter leren spreken? Dat kan met de opleiding Nederlands voor anderstaligen van het NTI. Je kunt kiezen uit twee verschillende cursussen: Nederlands voor anderstaligen voor middenopgeleiden en Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden. Als je een hogere opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld de universiteit, word je hoogopgeleid genoemd, anders word je middenopgeleid genoemd. Je kiest de cursus die bij je opleiding past. Na het afronden van de cursus spreek je voldoende Nederlands om met andere mensen over de meeste dagelijkse onderwerpen te kunnen praten. Schrijf je daarom vandaag nog in!Daarom kies je voor Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden van het NTI:

  • Nederlands leren op basisniveau A2
  • Inclusief handige begrippenlijst

"

 

Studiegids aanvragen: Nederlands voor anderstaligen voor hoogopgeleiden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.