Thuis Opleidingen

Menu
wereldgodsdiensten

Wereldgodsdiensten

	Wereldgodsdiensten

 

Tijdens deze boeiende en leuke NTI-cursus leer je veel over de 5 wereldgodsdiensten, christendom, islam, het jodendom, het hindoeïsme en boeddhisme!

 

Opleiding Informatie: Wereldgodsdiensten

categorie: Toerisme en Cultuur

"Heb je een algemene interesse in theologie of wil je een specifieke godsdienst beter begrijpen? Tijdens de cursus Wereldgodsdiensten van het NTI leer je alles over de vijf grote wereldreligies, te weten het Christendom, het Jodendom, de Islam, het Boeddhisme en het Hindoeïsme. Je weet aan het eind van de cursus hoe deze godsdiensten zijn ontstaan en welke gewoontes en gebruiken aanhangers van een bepaalde religie hanteren. Handig voor als je nog weinig weet over godsdiensten, je eigen religie wilt ontplooien of juist in een andere religie wilt verdiepen. Begin snel met deze veelomvattende cursus!Daarom kies je voor Wereldgodsdiensten van het NTI:

  • Inclusief studiemateriaal
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren

"

 

Studiegids aanvragen: Wereldgodsdiensten

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.