Thuis Opleidingen

Menu
training reanimatie met automatische externe defibrillator aed

Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED)

	Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED)

 

Kun je iemand reanimeren, hartmassages en mond-op-mondbeademing geven? Nee? Start dan deze NTI-training! Ook geschikt als herhalingscursus.

 

Opleiding Informatie: Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED)

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Wil je snel kunnen handelen en de juiste reanimatie toe kunnen passen? Volg de Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED) en redt levens! Tijdens deze praktijkgerichte cursus van het NTI leer je onder andere reanimeren, hartmassages geven en mond-op-mondbeademing toepassen. Ook wordt er behandeld wat een plotselinge hartstilstand is, wat de gevolgen hiervan zijn en hoe je levensbedreigende hart- en vaatproblemen herkent. Wanneer je de praktijktoets aan het einde van de reanimatiecursus met goed gevolg aflegt, ontvang je het officieel erkende diploma Reanimatie van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).Daarom kies je voor Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED) van het NTI:

  • Officieel erkend diploma
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief Oranje Kruis boekje EHBO

"

 

Studiegids aanvragen: Training Reanimatie met Automatische Externe Defibrillator (AED)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.