Thuis Opleidingen

Menu
schrijven voor het web

Schrijven voor het web

	Schrijven voor het web

 

Een aansprekende tekst zorgt dat mensen terugkeren naar de website. Met deze opleiding leer je deze schrijven en het belang van een heldere website!

 

Opleiding Informatie: Schrijven voor het web

categorie: Marketing en Communicatie

"Schrijven voor het web is een hele discipline. Een pakkende tekst zorgt ervoor dat de bezoekers terugkeren naar een website. Hoe je dit doet en hoe je zorgt dat deze ook voor zoekmachines optimaal zijn leer je tijdens de opleiding Schrijven voor het web van het NTI. Je leert de aansprekende teksten maken en kent na afloop het belang van heldere website. Start vandaag nog en ontvang een gratis handige waaier met de basisprincipes!Daarom kies je voor Schrijven voor het web van het NTI:Inclusief:

  • Gratis handige waaier met basisprincipes
  • Lesmateriaal
 "

 

Studiegids aanvragen: Schrijven voor het web

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.