Thuis Opleidingen

Menu
hbo module financiele rapportage en analyse klassikaal spd

HBO module Financiele rapportage en analyse Klassikaal (SPD)

	HBO-module Financiele rapportage en analyse Klassikaal (SPD)

 

Wil jij inzicht in boekhoudkundige taken? Wil je gegevens kunnen controleren en analyseren? Dan is de HBO-module Financiele rapportage en analyse Klassikaal echt iets voor jou!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Financiele rapportage en analyse Klassikaal (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je meer inzicht in boekhoudkundig geregistreerde feiten? Wil je deze gegevens kunnen analyseren en controleren? Dan is de HBO-module Financiële rapportage en analyse Klassikaal van Hogeschool NTI een uitstekende keuze voor jou! Je volgt de module met klassikale lessen. Zo krijg je net dat beetje extra begeleiding waar je wellicht naar verlangt. In deze module ga je aan de slag met de meest voorkomende financiële en economische begrippen.Daarom kies je voor HBO-module Financiële rapportage en analyse Klassikaal (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 10 EC
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Financiele rapportage en analyse Klassikaal (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.