Thuis Opleidingen

Menu
professionaliteit en kwaliteitszorg

Professionaliteit en kwaliteitszorg

	Professionaliteit en kwaliteitszorg

 

Leren wat de juiste beroepshouding is voor een welzijnswerker en hoe je je kennis op peil houdt? Schrijf je nu in voor deze cursus van het NTI!

 

Opleiding Informatie: Professionaliteit en kwaliteitszorg

categorie: Welzijn

"Een professionele beroepshouding heeft niet alleen betrekking op cliënten. Ook hun naasten en zelfs collega’s hebben met jouw beroepshouding te maken. In de cursus Professionaliteit en kwaliteitszorg leer je daarom hoe je samenwerkt met cliënten, hun naasten en met collega’s. Daarnaast leer je hoe je werkt met een kwaliteitszorgsysteem. Zo draag je eraan bij dat jouw organisatie kwalitatief hoogwaardige dienstverlening levert. Ben jij werkzaam in de sociale dienstverlening, of wil je dit zijn? Volg dan absoluut de cursus Professionaliteit en kwaliteitszorg van het NTI!Daarom kies je voor Professionaliteit en kwaliteitszorg van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Professionaliteit en kwaliteitszorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.