Thuis Opleidingen

Menu
bestuurlijke informatievoorziening biv

Bestuurlijke informatievoorziening (BIV)

	Bestuurlijke informatievoorziening (BIV)

 

Leer in korte tijd de bedrijfsprocessen binnen een organisatie in kaart brengen met Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Bestuurlijke informatievoorziening (BIV)

categorie: Management

"

Haal het veelgevraagde diploma Bestuurlijke informatievoorziening (BIV) en neem een voorsprong op collega’s die minder bereid zijn om bij te blijven op administratief vakgebied. Met het erkende diploma van de Nederlandse Associatie van Praktijkexamens ligt de functie van assistent-controller binnen je bereik. Je bent up-to-date opgeleid voor de functie van financieel manager binnen kleine en middelgrote organisaties en kunt doorgroeien naar de erkende titel van Register Financieel Management (Rfm). Door nu te starten met deze opleiding zet je een belangrijke stap in je carrière.

Daarom kies je voor Bestuurlijke informatievoorziening (BIV) van het NTI:

  • Gratis proefexamens en cases
  • Officieel Associatie-diploma
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

"

 

Studiegids aanvragen: Bestuurlijke informatievoorziening (BIV)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.