Thuis Opleidingen

Menu
hbo pedagogiek

HBO Pedagogiek

	HBO Pedagogiek

 

HBO Pedagogiek iets voor jou? Het NTI biedt je nu de HBO-opleiding Pedagogiek met klassikale lessen. Studeren met veel persoonlijk contact! Flexibel en leuk!

 

Opleiding Informatie: HBO Pedagogiek

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil je je specialiseren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dan is de opleiding HBO Pedagogiek echt iets voor jou! Je gaat onder andere aan de slag met onderwerpen als het beroep, het werkveld, de ontwikkeling van het kind, het kind op school, de invloed van vriendjes en vriendinnetjes en het kind in de samenleving. Een interessante en uitdagende opleiding voor iedereen die altijd al met kinderen heeft willen werken. De opleiding biedt jou een mooie toekomst, bijvoorbeeld in de jeugdzorg, kinderopvang, het onderwijs of het ziekenhuis.Daarom kies je voor HBO Pedagogiek van het NTI:

  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Pedagogiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.