Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie coaching en counselling

HBO Toegepaste psychologie Coaching & counselling

	HBO Toegepaste psychologie - Coaching & counselling

 

Herken je snel problemen en draag je graag oplossingen aan? Dan is de HBO-opleiding Coaching & counselling van Hogeschool NTI een logische stap voor jou!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie - Coaching & counselling

categorie: Psychologie

"Als coach help je mensen bij het nemen van beslissingen op het gebied van loopbaan, scholing of re-integratie. Als counsellor help je bij emotionele problemen in de persoonlijke- of werksfeer. Beide werkvelden liggen dicht bij elkaar. Met de opleiding HBO Coaching & counselling van het NTI leer je beide disciplines en hiermee cliënten in de praktijk te helpen. Deze opleiding is inclusief vakliteratuur t.w.v. € 1.000,-. en 11 gratis praktijktrainingen!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie - Coaching & counselling van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Studiefinanciering mogelijk

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie - Coaching & counselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.