Thuis Opleidingen

Menu
hbo module systeemontwikkeling

HBO module Systeemontwikkeling

	HBO-module Systeemontwikkeling

 

"Systeemontwikkeling - HBO module volgen bij NTI Start vandaag met de HBO-module Systeemontwikkeling en verdiep je direct in een specifiek vakgebied van de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Systeemontwikkeling

categorie: Informatica, PC en Internet

"Een ICT-systeem bestaat niet alleen uit programmatuur, maar ook uit de bijbehorende procedures, voorschriften, gebruikershandleiding en systeemdocumentatie. Aangezien de organisatie en de techniek voortdurend veranderen, worden informatiesystemen vaak aangepast. Schrijf je nu in voor de HBO-module Systeemontwikkeling als je deze aanpassingen wilt kunnen managen! Je leert het gehele proces begeleiden, van het aangeven van een verandering en het opstellen van specificaties tot het bouwen van het systeem en de invoering ervan. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica.Daarom kies je voor HBO-module Systeemontwikkeling van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Onderdeel van HBO Bedrijfskundige Informatica
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Systeemontwikkeling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.