Thuis Opleidingen

Menu
evenementenmanagement

Evenementenmanagement

	Evenementenmanagement

 

Evenementenmanagement komt vaak van pas! Wanneer je deze training hebt afgerond kun je interessante en succesvolle evenementen organiseren.

 

Opleiding Informatie: Evenementenmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

"Een personeelsuitje, een bruiloft of een congres organiseren vergt het nodige organisatietalent. In de training Evenementenmanagement leer je handige tips en trucs om een evenement succesvol te laten verlopen. Je leert evenementen koppelen aan de juiste doelgroep. Eveneens leer je de creatieve vaardigheden die nodig zijn om een evenement tot een daverend succes te maken. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Evenementenmanagement van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 6 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Evenementenmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.