Thuis Opleidingen

Menu
bedrijfscounselling

Bedrijfscounselling

	Bedrijfscounselling

 

De interessante cursus Bedrijfscounselling volg je op je eigen manier bij het NTI. Deze cursus is al binnen 18 maanden af te ronden.

 

Opleiding Informatie: Bedrijfscounselling

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Is het je ambitie om mensen te helpen en te ondersteunen die langdurig ziek zijn en daardoor niet werkzaam kunnen zijn? Start dan met de praktijkgerichte opleiding Bedrijfscounselling bij het NTI! Je volgt maar liefst 5 praktijkdagen, waarbij je in de praktijk leert hoe je het beste patiënten te woord kunt staan en kunt coachen en begeleiden. Hiernaast maak je huiswerkopdrachten en schrijf je een scriptie. Bovendien kun je het branche erkende diploma van de Stichting Counselling Nederland al in 18 maanden behalen, waarna je al gauw aan de slag kunt als professioneel bedrijfscounsellor!Daarom kies je voor Bedrijfscounselling van het NTI:

  • Inclusief 5 gratis praktijkdagen
  • Branche erkend diploma
  • Diploma in 18 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Bedrijfscounselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.