Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject sales

HBO orientatietraject Sales

	HBO-orientatietraject Sales

 

Is het leiden van een verkoopteam een uitdaging voor jou, maar weet je bijvoorbeeld nog niet of het bij je past? Of wil je hier meer over leren, maar niet tijdens een volledige HBO-opleiding? Het HBO-orientatietraject Sales laat je kennismaken met de ba

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Sales

categorie: Marketing en Communicatie

"Is het leiden van een verkoopteam een uitdaging voor jou, maar weet je bijvoorbeeld nog niet of het bij je past? Of wil je hier meer over leren, maar niet tijdens een volledige HBO-opleiding? Het HBO-oriëntatietraject Sales laat je kennismaken met de basistechnieken die een salesmanager moet beheersen, zoals leiderschap en inkoop- en verkoopstrategieën. Hierdoor maak je optimaal kennis met het werkgebied!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Sales van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 2 gratis praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Sales

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.