Thuis Opleidingen

Menu
presenteren

Presenteren

	Presenteren

 

Wil je graag goed voor de dag komen met de presentaties die je geeft? Dan biedt de training Presenteren van het NTI uitkomst voor je!

 

Opleiding Informatie: Presenteren

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je graag goed voor de dag komen met de presentaties die je geeft? Dan biedt de training Presenteren van het NTI uitkomst voor je! Niet iedereen voelt zich namelijk even gemakkelijk bij het geven van een presentatie. Hoe je hiermee omgaat leert je onder andere in deze training. Daarnaast leert je hoe je motiverende en interessante presentaties geeft. Kom goed voor de dag met jouw presentaties, dankzij de training Presenteren. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, ontvangt je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Presenteren van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 1 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Presenteren

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.