Thuis Opleidingen

Menu
hbo small business en retailmanagement

HBO Small Business en Retailmanagement

	HBO Small Business en Retailmanagement

 

De HBO-opleiding Small Business en Retailmanagement volg je bij Hogeschool NTI op je eigen manier dankzij het unieke blended learning leerconcept.

 

Opleiding Informatie: HBO Small Business en Retailmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je graag zelfstandig ondernemer worden van een kleine onderneming, waar je verantwoordelijk bent voor de complete bedrijfsvoering? Of wil je misschien aan de slag in de retailsector of MKB als bedrijfsleider? Je leert het tijdens de opleiding HBO Small business en retailmanagement! In deze opleiding worden zaken als ondernemerschap, management, marketing en administratie duidelijk belicht, zodat je na afloop met een multidisciplinair getuigschrift een functie in de detailhandel kunt bekleden of je eigen bedrijf kunt beginnen. Bovendien zijn de praktijkdagen en vakliteratuur gratis!Daarom kies je voor HBO Small Business en Retailmanagement van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen!

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Small Business en Retailmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.