Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding in de psychologie

HBO module Inleiding in de Psychologie

	HBO-module Inleiding in de Psychologie

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Inleiding in de Psychologie de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding in de Psychologie

categorie: Psychologie

"Wil je psychologische inzichten kunnen toepassen of ben je gewoon geïnteresseerd in de gedachtes, gevoelens en gedragingen van mensen? Start dan nu met de HBO-module Inleiding in de Psychologie van Hogeschool NTI en maak kennis met dit interessante vakgebied! Je krijgt in deze korte opleiding een grondige introductie in de principes van de waarneming, intelligentie, emotie en motivatie. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de vorming van persoonlijkheid, gedragspatronen en psychische stoornissen. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding in de Psychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie
  • Literatuur van Zimbardo, Weber en Johnson

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding in de Psychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.