Thuis Opleidingen

Menu
fireworks mx

Fireworks MX

	Fireworks MX

 

Met de cursus Fireworks van het NTI leer je effectieve en efficiente plaatjes en buttons te maken voor gebruik op internet. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: Fireworks MX

categorie: Informatica, PC en Internet

"Met de cursus Fireworks MX van het NTI leer je grafisch ontwerpen voor het internet. Adobe Fireworks is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk programma. Je creëert webgraphics, je past afbeeldingen aan voor efficiënt webgebruik, je maakt buttons en je schetst complete ontwerpen voor websites. Het interactieve lesmateriaal heeft tal van filmpjes, voorbeelden en oefeningen en is volledig navigeerbaar per onderwerp. Je hoeft geen lesrooster aan te houden en je bepaalt zelf wat je wel en niet weet. Zo kun je al binnen 12 weken met alle tools van Fireworks aan de slag, voor professioneel of eigen gebruik.Daarom kies je voor Fireworks MX van het NTI:

  • Uitleg via interactief oefenmateriaal
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Fireworks MX

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.