Thuis Opleidingen

Menu
hbo module merkenmanagement

HBO module Merkenmanagement

	HBO-module Merkenmanagement

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Merkenmanagement de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Merkenmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

Bekende bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal een sterk merk hebben met een duidelijke identiteit. Wil je meer inzicht in het ontwikkelen, bewaken en gebruik van merken? Start dan nu met de HBO-module Merkenmanagement van Hogeschool NTI! Je leert hoe je de relevante factoren van het marketingplan of organisatiebeleid vertaalt in kansen of bedreigingen voor het merk, wat dit betekent voor de organisatie en hoe je het communicatiebeleid hierop aanpast. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Merkenmanagement van het NTI:

Studiegids aanvragen: HBO-module Merkenmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.