Thuis Opleidingen

Menu
procesmanagement

Procesmanagement

	Procesmanagement

 

Wil je inzicht krijgen in de processen die binnen jouw organisatie een belangrijke rol spelen? Schrijf je dan in voor de training Procesmanagement van het NTI

 

Opleiding Informatie: Procesmanagement

categorie: Management

"Organisaties hebben te maken met veeleisende klanten. Daarnaast staan ze vaak onder een stevige concurrentiedruk en hebben ze in sommige gevallen te maken met externe toezichthouders. Om dit allemaal in goede banen te leiden, moeten de processen die hieraan voorafgaan in goede banen worden geleid. Je leert over de kwaliteiten van procesmanagement, waardoor je u kunt omgaan met verschillende situaties. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Procesmanagement van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 8 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Procesmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.