Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding financiele rapportage en analyse

HBO module Inleiding Financiele Rapportage en Analyse

	HBO-module Inleiding Financiele Rapportage en Analyse

 

Volg de HBO-module Inleiding Financiele Rapportage en Analyse los van de HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie en start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding Financiele Rapportage en Analyse

categorie: Administratie en Economie

"Ben jij financieel professional en wil je je verder ontwikkelen? Start dan nu met de HBO-module Inleiding Financiële Rapportage en Analyse van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding leer je de externe winst- en verliesrekening en het kasstroomoverzicht opstellen en analyseren. Hierbij sta je uitgebreid stil bij de meest voorkomende statistische begrippen en grootheden. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding Financiële Rapportage en Analyse van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 10 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in een specifiek vakgebied 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding Financiele Rapportage en Analyse

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.