Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie klassikaal arbeids en organisatiepsychologie

HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

	HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

Bevorder het functioneren van mensen in organisaties met HBO Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal van het NTI. En ontvang intensieve begeleiding!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Beschik je over een groot inlevingsvermogen en wil je altijd jezelf en je omgeving verbeteren? Kies dan voor de opleiding HBO Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal van het NTI. Deze op inhoud best beoordeelde opleiding volg je klassikaal in kleine groepen (max. 25 studenten). Je ontvangt intensieve begeleiding door zeer ervaren docenten. In jouw rol als HBO-psycholoog bevorder je het goed functioneren van mensen in organisaties. De competenties die je hiervoor nodig hebt, vormen de rode draad tijdens de HBO-opleiding. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.