Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding lifestyle

HBO-module Inleiding Lifestyle

	HBO-module Inleiding Lifestyle

 

Met de HBO-module Inleiding lifestyle van het NTI leer je jouw product of dienst af te stemmen op de levensstijl van consumenten in jouw doelgroep.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding Lifestyle

categorie: Administratie en Economie

"Welke stijl iemand heeft hangt samen met zijn of haar maatschappelijke, economische en culturele achtergrond. De lifestyle is van grote invloed op consumenten en wordt daarom steeds vaker gebruikt om producten of diensten bij de wensen van een doelgroep aan te laten sluiten. Wil je een product of dienst perfect afstemmen op de stijl van je doelgroep? Start dan nu met de HBO-module Lifestyle van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding Lifestyle van het NTI:

  • Studieduur van 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Concept & branding
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding Lifestyle

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.