Thuis Opleidingen

Menu
mbo zorghulp

MBO Zorghulp

	MBO Zorghulp

 

De MBO-opleiding Zorghulp leidt je binnen een jaar op voor het werken in de zorg. Je bent binnen een jaar een professional dankzij het NTI!

 

Opleiding Informatie: MBO Zorghulp

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Binnen een jaar aan de slag in de zorg? Na afronding van de MBO-opleiding Zorghulp, tover je een lach op het gezicht van ouderen. Ook gehandicapten die net wat extra steun kunnen gebruiken, kunnen op je rekenen: samen wandelen en praatjes maken, helpen met het huishouden en zorgen voor de kinderen. Dankzij jou kunnen zij zelfstandig wonen en geef je ze een hogere kwaliteit van leven. Je leert te werken volgens het zorgplan, de werkzaamheden af te stemmen en een werkplanning te maken. Je bent de steun en toeverlaat van deze zorgvragers en dat geeft veel voldoening! Schrijf je dus nu in!Daarom kies je voor MBO Zorghulp van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Zorghulp

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.