Thuis Opleidingen

Menu
beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

	Beleggen voor beginners

 

Wil jij je kennis over beleggen vergroten? Met de opleiding Beleggen voor beginners van het NTI leer je wat er nodig is om een gedegen advies te geven over beleggen en de beurs.

 

Opleiding Informatie: Beleggen voor beginners

categorie: Financien en Makelaardij

"AEX, aandelen en de beurs. Zijn het begrippen die je ergens wel bekend voorkomen, maar weet je er het fijne niet van? Wil je een bredere kijk op de economie en op het beleggen van je geld? Wacht dat niet langer en start binnenkort met de cursus Beleggen voor beginners! Je leert in korte tijd de benodigde kennis om zelf aan de slag te gaan op de beurs. Verschillende beleggingsprofielen worden uitgebreid besproken in deze leerzame cursus. Ook het spreiden van risico's komt aan de orde, zodat je jouw geld niet over de balk gooit. Wil je niet langer door het leven als een leek op het gebied van beleggen? Grijp dan nu jouw kans en volg binnenkort de opleiding Beleggen voor beginners bij het NTI.Daarom kies je voor Beleggen voor beginners van het NTI:Inclusief:

  • Lesmateriaal
  • E-learning omgeving
  • Tijdschrift
"

 

Studiegids aanvragen: Beleggen voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.