Thuis Opleidingen

Menu
hbo module jaarrekening

HBO module Jaarrekening

	HBO-module Jaarrekening

 

Met de HBO-module Jaarrekening van het NTI leer je snel meer over de bedrijfsadministratieve kanten van de bedrijfsadministratie. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Jaarrekening

categorie: Administratie en Economie

"Wil jij je ontwikkelen als financieel professional of gewoon weten aan welke eisen een goede jaarrekening voldoet? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Jaarrekening van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding leer je waaraan de financiële informatie dient te voldoen en koppel je deze aan de grondslagen van vermogens- en winstbepaling en andere bedrijfseconomische uitgangspunten. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Jaarrekening van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 14 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in specifiek vakgebied
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Jaarrekening

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.