Thuis Opleidingen

Menu
gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

	Gehandicaptenzorg

 

Wil jij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking verzorgen en helpen zo zelfstandig mogelijk te leven? Volg dan deze cursus van NTI!

 

Opleiding Informatie: Gehandicaptenzorg

categorie: Welzijn

"Wil jij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking verzorgen en helpen zo zelfstandig mogelijk te leven? Volg dan de cursus Gehandicaptenzorg van het NTI. Je leer hoe je lichamelijk en geestelijk gehandicapten begeleidt. En hoe je die hulp en zorg verleent die ervoor zorgt dat iemand zoveel mogelijk zelf kan doen. Hiervoor maak je een plan van aanpak en houd je rekening met wat iemand wel en niet kan. Spreekt dit waardevolle werk je aan? Schrijf je dan meteen in voor deze cursus!Daarom kies je voor Gehandicaptenzorg van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Gehandicaptenzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.